Nestled on the top of Altea Hills this individual home offers contemporary design with breathtaking views. Clean white lines contrasted with local stone and modern finishing’s. The property offers beautiful views from all rooms and has ample inside and outside spaces and terraces to celebrate summer.

A ltea Hills is located on a privileged site above Altea. Offering spectacular views all the way towards Benidorm. The house was designed as an ‘easy maintenance’ home integrated into the mountain and with green areas that require little to no maintenance. Large sliding doors
of the living and sleeping quarters open up completely towards the outside, allowing for the integration of the exteriors and interior living spaces. The concept was developed as a team in collaboration with the owners, Architect Pascual Giner and Atumisura.
English